+8617773160488

EN
semua Kategori

Penempaan Mekanikal Lain

Kamu di sini : Laman Utama>Produk>Kesesuaian>Penempaan Mekanikal Lain

  • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633920348596334.jpg
  • bebibir-tempa keluli tahan karat46050946454

Aloi Khas Kilang China High Precision Die Cold Forging Bebibir Palsu Keluli Tahan Karat

Saiz: 1/4 "-60"
Material: Stainless Steel;304/316L/904L/17-4PH
Tekanan: Kelas150
Toleransi: ±0.01mm

  • Penerangan Produk
  • Pertanyaan

Model: Bebibir Palsu Keluli Tahan Karat
Jenama: Qingtuo


Penerangan Produk

Bebibir Tempa Keluli Tahan Karat Boleh ditakrifkan sebagai cakera logam, Dipasang di belakang injap tiub atau sebarang objek lain. Ia membolehkan pemasangan dan penggantian mudah sistem paip. Mereka menjalani proses penempaan di mana secara mekanikal, tenaga digunakan pada bebibir keluli, untuk menukar bentuknya apabila dalam peringkat pepejal.

Aplikasi Bebibir Palsu

Bebibir palsu digunakan sebagai komponen sambungan untuk paip, injap, pam dan peralatan lain untuk membentuk sistem kerja paip. Mereka menyediakan akses mudah untuk pembersihan, pemeriksaan, pengubahsuaian atau pembaikan. Bebibir biasanya dikimpal pada paip atau diskrukan pada hujung paip berulir dan kemudian dicantumkan dengan bolt untuk membuat sambungan.


Spesifikasi Standard untuk Bebibir Palsu

Ukuran

ANSI B16.5,16.47 Siri A&B MSS SP44,ASA,API-605,AWWA,

SAIZ

1/2, 15NB, HINGGA 48 (1200NB)

Kelas

150lbs,300lbs,600lbs,900lbs,1500lbs,2500lbs

DIN

DIN2527,2566,2573,2641,2642,2655,2627.

BS

BS54504,BS4504,BS1560,BS10

Jenis muka bebibir

Muka rata, Muka Terangkat, Sendi Jenis Cincin

Bebibir Palsu

Bebibir Keluli Tempa

ANSI B16.5 Bebibir Dipalsukan

Dimensi Bebibir Palsu

ASME B16.5 Bebibir Palsu

ANSI B16.5 Bebibir Palsu Kelas 150

Pembekal Bebibir Tempa Keluli Tahan Karat

Bebibir Tempa SS

ANSI B16.5 Pemegang Stok Bebibir Palsu Kelas 150

Pengedar Bebibir Palsu ANSI 150

Bebibir Palsu Keluli Tahan Karat ASTM A182

Bebibir Tempa Keluli Dupleks

Bebibir Tempa Keluli Super Dupleks

Bebibir Palsu Aloi Nikel Tinggi


Bebibir Cincin Leher Kimpalan (WNRF)

Bebibir leher kimpal dikimpal secara lilitan pada leher di mana integriti kawasan yang dikimpal punggung boleh diperiksa dengan mudah melalui radiografi. Lubang paip dan bebibir sepadan, yang mengurangkan pergolakan dan hakisan di dalam saluran paip. Oleh itu, leher kimpalan tahan lama dalam aplikasi kritikal.


Bebibir Gelang Slip-On (SORF)

Bebibir slip-on dipasang di atas paip dan kemudian fillet dikimpal. Bebibir slip-on mudah digunakan dalam aplikasi yang direka.


Bebibir Cincin Buta (BLRF)

Bebibir buta digunakan untuk mengosongkan saluran paip, injap dan pam. Ia juga boleh digunakan sebagai penutup pemeriksaan. Ia kadangkala dirujuk sebagai bebibir kosong.


Bebibir Cincin Kimpalan Soket (SWRF)

Bebibir gelang kimpalan soket diborkan balas untuk menerima paip sebelum dikimpal fillet. Lubang paip dan bebibir adalah sama untuk memberikan ciri aliran yang baik.


Bebibir Cincin Berulir

Bebibir berulir dirujuk sebagai sama ada berulir atau diskrukan. Ia digunakan untuk menyambungkan komponen berulir lain dalam aplikasi tekanan rendah dan tidak kritikal. Tiada kimpalan diperlukan.


Bebibir Cincin Bersama Pusingan (LJRF)

Bebibir sambungan pusingan sentiasa digunakan sama ada dengan hujung stub atau taft yang dikimpal punggung pada paip dengan bebibir longgar di belakangnya. Ini bermakna hujung rintisan atau taft sentiasa membuat muka. Sambungan pusingan digunakan dalam aplikasi tekanan rendah kerana ia mudah dipasang dan diselaraskan. Untuk mengurangkan kos, bebibir ini dibekalkan tanpa hab.


Bebibir Sambung Jenis Cincin (RTJF)

Bebibir sambungan jenis cincin digunakan untuk memastikan sambungan bebibir kalis bocor pada tekanan tinggi. Cincin logam dimampatkan ke dalam alur heksagon pada muka bebibir untuk membuat pengedap. Kaedah penyambungan ini boleh digunakan pada Bebibir Weld Neck, Slip-on dan Blind.


Sijil Ujian Bebibir Palsu ASME16.5:


Sijil Ujian Pengilang mengikut EN 10204/3.1B, Sijil Bahan Mentah. 100% Laporan Ujian Radiografi. Laporan pemeriksaan Pihak Ketiga sebagai spesifikasi pelanggan.

Qingtuo menyediakan produk berkualiti tinggi dengan pemeriksaan pihak ketiga juga. Agensi pemeriksaan boleh dicalonkan oleh pelanggan.

Kenapa Pilih Qingtuo:


1. 22 Tahun Pengalaman Pembuatan

2. Kami menawarkan rangkaian Paip Keluli Tahan Karat, Kelengkapan, Bebibir yang boleh dipuji dengan harga yang kompetitif.
3. Boleh Disesuaikan, Piawaian Antarabangsa
4. Proses Ujian Ketat, Jaminan Kualiti
5. 7*24J Perkhidmatan dalam talian.
6. Penghantaran Cepat:7-15hari

Qingtuo mempunyai kakitangan yang mahir untuk mengekalkan kualiti produk sepanjang proses pembuatan daripada pemilihan bahan mentah kepada pemprosesan, penandaan, pembungkusan, penyimpanan dan pengangkutan. Flange Keluli Tempa kami diperiksa 100% sebelum dibungkus dan dihantar semua bahan kami diuji mengikut piawaian Antarabangsa. Kadangkala kami juga menerima Pemeriksaan Pihak Ketiga yang dilantik oleh pelanggan kami.


Pembungkusan Dan Penghantaran:


Pembungkusan

Hubungi Kami