+8617773160488

EN
semua Kategori

Die Forgings

Kamu di sini : Laman Utama>Produk>Kesesuaian>Die Forgings

 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937576137754.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589139058.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589550804.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589207429.jpg
 • https://www.alloy-ronsco.com/upload/product/1633937589660361.jpg
 • remoduanchanpin_1
 • panas-mati-menempa2
 • Kepersisan-OEM-Logam-Keluli-Panas-Tempa-Bahagian3
 • Sektor-gear4
 • Sektor-gear5

Pengilang China Aloi Nikel Disesuaikan Penempaan Panas Panas Ketepatan Tinggi

Penempaan acuan panas bermakna kosong dipanaskan hingga lebih daripada 1000 darjah Celsius dan ditempa dengan acuan yang ditutup atas dan bawah atau mempunyai slot kilat. Penekan yang boleh digunakan untuk penempaan acuan panas secara amnya termasuk: penekan hidraulik, penekan engkol, penekan skru (cakera berkembar geseran atau jenis klac atau skru elektrik), dsb.

Penempaan cetakan panas adalah sejenis teknologi penempaan. Secara amnya, ia merujuk kepada kaedah penempaan ketepatan di mana kosong logam dipanaskan pada suhu yang lebih tinggi daripada suhu penghabluran semula bahan, dan kemudian kosong logam dibentuk secara plastik ke dalam bentuk dan saiz penempaan.

 • Penerangan Produk
 • Pertanyaan

Penempaan cetakan panas adalah sejenis teknologi penempaan. Secara amnya, ia merujuk kepada kaedah penempaan ketepatan di mana kosong logam dipanaskan pada suhu yang lebih tinggi daripada suhu penghabluran semula bahan, dan kemudian kosong logam dibentuk secara plastik ke dalam bentuk dan saiz penempaan.


Klasifikasi Penempaan Die

Lokomotif (aci input perantaraan, aci silang, sambungan universal, gear sektor, kepala gandar hadapan kereta, pelapik kereta api, lengan gergasi)

Jentera mengangkat (rasuk, penutup hujung, cangkuk, gear)

Aksesori mekanikal (lengan bengkok, lengan dalam, cangkuk quarzo, penyambung, dinding dalam)

Jentera perlombongan (kepala, lengan pemandu, badan pemegang, cangkuk pemegang)

Industri petrokimia (nat medan minyak, tee, bahagian bawah silinder, badan injap, plat injap cekung)

Jentera pembinaan (gear aci keluaran, gear gelang luar, aci input perantaraan, bahagian bawah silinder, kepala silinder)


Kelebihan Ronsco

Syarikat kami boleh memproses semua jenis penempaan die di bawah 150kg dan semua jenis penempaan percuma di bawah 1t, dan menjalankan semua jenis perniagaan pemprosesan die. Syarikat itu mempunyai kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak 10,000 tan pelbagai penempaan, dengan ketat mengikut pengurusan sistem kualiti ISO9001, kualiti yang sangat baik, penghantaran tepat pada masanya, mempunyai reputasi yang baik di kalangan pelanggan. Kami akan cuba yang terbaik untuk membuat pelanggan berpuas hati 100%, dan mengembalikan kepercayaan pelanggan dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi!

Syarikat itu adalah syarikat pembuatan acuan, pembaikan acuan dan pengubahsuaian profesional. Syarikat itu mempunyai sejarah operasi yang panjang dan tenaga teknikal yang kuat, menyepadukan reka bentuk, penyelidikan dan pembangunan serta pembuatan. Ia mempunyai pelbagai peralatan pemprosesan lanjutan: 3 mesin pengilangan CNC (2 daripadanya diimport dari Amerika Syarikat), 1 mesin bubut CNC, 5 denyutan elektrik, 2 pemotongan wayar, 2 mesin bubut biasa, pengilangan menegak, pengilangan mendatar, mesin penggerudian, Terdapat lebih daripada 30 pelbagai peralatan seperti pengisar dan pengisar permukaan, dengan pengeluaran tahunan lebih daripada 600 acuan, yang boleh memenuhi pelbagai keperluan pemprosesan pelanggan. Syarikat itu juga mempunyai pelbagai peralatan ujian: alat pengukur tiga koordinat, penganalisis komposisi bahan spektrum, mesin ujian tegangan sifat mekanikal, mesin ujian impak, penguji kekerasan, dll.


Hubungi Kami