+8617773160488

EN
semua Kategori

Tentang Kami

Kamu di sini : Laman Utama>Tentang Kami

Tentang Qintuo

Hainan Qingtuo Technology Co., Ltd telah ditubuhkan pada 1996. Sebagai pengilang yang berpengalaman selama 25 tahun dalam produk aloi suhu tinggi, kami mempunyai pasukan perkhidmatan profesional untuk menyediakan sokongan teknikal standard yang tinggi, penghantaran tepat pada masanya dan berkelayakan, bantuan pelepasan kastam dan perkhidmatan selepas jualan yang boleh dipercayai, dsb.

Selepas 25 tahun pembangunan,Qingtuo kini telah berkembang sehingga lebih 200 pekerja, separuh daripadanya telah bekerja dalam industri aloi suhu tinggi selama lebih daripada 10 tahun. Selain itu, kami mempunyai 15 pakar produk dan juruteknik berpengalaman untuk memastikan kualiti produk.

Qingtuo mempunyai keupayaan metalurgi khas termaju antarabangsa, termasuk Relau Aruhan Vakum 6 tan, Peleburan Arka Vakum 6 tan, Peleburan Semula Elektroslag 18 tan dan Peleburan Semula Elektroslag Perlindungan Argon 18 tan, Relau penapisan AOD 20 tan, relau penapisan LF 20 tan , Relau penapisan VOD 20 tan, barisan pengeluaran, mesin penempaan 25MN & 8MN, mesin gelek jenis 450 & 320, mesin pelurus jenis 90, mesin pelurus jenis 40 dengan lengkung hiperbolik 7 penggelek, mesin pelurus jenis 40 dengan 11 penggelek, flaying jenis 100 mesin, mesin pengisar jenis 40, mesin pengisar tanpa pusat jenis 83 dan mesin pengisar tanpa pusat jenis 80.


 • KELEBIHAN KILANG

  25 tahun pengalaman dalam pengeluar aloi suhu tinggi

 • KELEBIHAN PASUKAN

  Pasukan teknikal profesional

 • KELEBIHAN PERALATAN

  VIM 6 tan + VIM 6 tan

 • KELEBIHAN PASARAN

  Pembekal komponen enjin palsu Rolls-Royce

Kenapa pilih kami


Kami telah menyediakan produk dan perkhidmatan professionsl berkualiti tinggi lebih daripada negara di dunia, Eropah, Amerika Utara & Selatan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania.

Perkhidmatan Sebut Harga dan Persampelan Pantas.
Kualiti dan pelanggan diutamakan adalah standard kami.
Perusahaan yang disepadukan dengan saintifik, perindustrian, perdagangan.

KAMI KILANG

SIJIL